Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Χαλ (preview)

Με στόχο να εξαντλήσει τις λιγοστές ελπίδες της για συμμετοχή στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Χαλ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Εξασφάλισαν την παραμονή τους οι «τίγρεις» χάρη στην ισοπαλία (0-0) της Νόριτς με την Τσέλσι.  



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Χαλ (preview)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» το περασμένο Σάββατο, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το... δώρο που τους έκανε η Τότεναμ με την ήττα (2-0) από τη Γουέστ Χαμ, καθώς υπέστησαν κάζο με το 1-0 της Σάντερλαντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ελαχιστοποιήθηκαν οι πιθανότητες ανατροπής της κατάστασης στον βαθμολογικό πίνακα όσον αφορά την 6η προνομιούχο θέση,

Η φετινή σεζόν τελειώνει όσο άσχημα ξεκίνησε, ο Ράιαν Γκιγκς βρίσκεται σε σκέψεις όσον αφορά το μέλλον του στον σύλλογο εφόσον προσληφθεί νέος, μόνιμος διάδοχος του Ντέιβιντ Μόγιες, αλλά σήμερα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θέλουν να χαρίσουν μια τελευταία χαρά στους οπαδούς τους, καθώς είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς της αγωνιστικής περιόδου.

Αντίθετα, η Χαλ, έχοντας εξασφαλίσει πλέον την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ μετά και την ισοπαλία (0-0) της Νόριτς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Τσέλσι, θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι και αδιάφορη. Η ομάδα του Στιβ Μπρους δεν κατάφερε να φέρει αντίσταση στην Άστον Βίλα (3-1) το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά και οι δύο ομάδες, λίγη ώρα μετά το μεταξύ τους παιχνίδι, σώθηκαν και μαθηματικά.

Στα αγωνιστικά, ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν θα είναι παρών σήμερα λόγω του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στη βουβωνική χώρα, αλλά ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Γιουνάιτεντ. Νοκ – άουτ τέθηκε για τη Χαλ ο Τζέιμς Τσέστερ, εκτός και ο Σον Αλούκο που είναι και αμφίβολος για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας!