League Two – 46η αγωνιστική (preview)

Μετά το τέλος της 46ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Two θα ξέρουμε ποια ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια, παρόλο που γνωρίζουμε ποιες θα πάρουν το εισιτήριο για τη League One. Ενδιαφέρον και στις θέσεις του υποβιβασμού.



League Two – 46η αγωνιστική (preview)

Μπορεί και οι τρεις να πανηγυρίζουν για την άνοδό τους, ωστόσο μία θα πανηγυρίσει λίγο περισσότερο, καθώς θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Ο λόγος για τις Τσέστερφιλντ, Ρότσντεϊλ και Σκάνθορπ, οι οποίες έχουν ένα έξτρα κίνητρο στις σημερινές αναμετρήσεις τους και δεν είναι άλλο από τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η Τσέστερφιλντ, με 81 βαθμούς και διαφορά τερμάτων στο +30, υποδέχεται στην έδρα της τη Φλίτγουντ Τάουν και θέλει τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει μία και καλή την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εξίσου 81 βαθμούς και διαφορά τερμάτων στο +22, έχει η Ρότσντεϊλ, η οποία ευελπιστεί σε απώλεια βαθμών της Τσέστερφιλντ και δική της νίκη για να σηκώσει εκείνη το τρόπαιο.

Καλύτερη διαφορά τερμάτων (+24) και ένα βαθμό λιγότερο από την Ρότσντεϊλ, έχει η Σκάνθορπ. Με δική της νίκη και «στραβοπάτημα» των Τσέστερφιλντ και Ρότσντεϊλ, γίνεται εκείνη πρωταθλήτρια.

Στις θέσεις του υποβιβασμού, η Γουίκομ έχει ελπίδες για την παραμονή αν πάρει τη νίκη επί της Τορκί και η Νορθάμπτον χάσει από την Όξφορντ. Τότε, οι δύο ομάδες θα έχουν από 50 βαθμούς, η Γουίκομ ωστόσο θα μείνει στην κατηγορία λόγω καλύτερης διάφορος τερμάτων (-11 έναντι -17 της Νορθάμπτον).

Η σέντρα σε όλα τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένη για τις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 46ης αγωνιστικής:

Μπρίστολ Ρόβερς – Μάνσφιλντ

Νορθάμπτον – Όξφορντ Γιουνάιτεντ

Σάουθεντ – Μπέρτον Άλμπιον

Μόρκαμ – Μπέρι

Τσέλτεναμ – Ντάγκεναμ

Τσέστερφιλντ – Φλίτγουντ Τάουν

Πόρτσμουθ – Πλίμουθ

Άκρινγκτον Στάνλεϊ – Γουίμπλεντον

Νιούπορτ Κάουντι – Ρότσντεϊλ

Χάρτλπουλ – Έξετερ

Σκάνθορπ – Γιορκ

Τορκί – Γουίκομ