Προχωράει ο προγραμματισμός στην Τσέλσι

Μπορεί η Τσέλσι να αποκλείστηκε από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η ζωή... συνεχίζεται και ο Ζοσέ Μουρίνιο δουλεύει αρκετές ώρες ώστε να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού, ο οποίος θα έχει «άρωμα» παγκόσμιων αστέρων.



Προχωράει ο προγραμματισμός στην Τσέλσι

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το «χτίσιμο» του μεταγραφικού πλάνου που θα ακολουθήσει η Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ήδη βρει τις «τρύπες» που θα πρέπει να «κλείσει» άμεσα με νέους παίκτες και πλέον όλα επικεντρώνεται στα ονόματα με τα οποία θα ασχοληθούν οι «μπλε».

Σκοπός του Πορτογάλου είναι η απόκτηση τουλάχιστον τριών παγκοσμίου κλάσεως ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προορίζονται για δύο θέσεις στην κορυφή της επίθεσης, μία στο κέντρο για την αντικατάσταση του Φρανκ Λάμπαρντ και έναν αριστερό μπακ.

Ο Ντιέγκο Κόστα παραμένει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Τσέλσι, έχοντας ως «backup», τις περιπτώσεις των Έντισον Καβάνι και Μάριο Μάτζουκιτς, το οποίων το μέλλον σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου μοιάζει δυσοίωνο.

Για την πιθανή αντικατάσταση του Φρανκ Λάμπαρντ, ο Μουρίνιο φαίνεται να έχει κατασταλάξει στον Παουλίνιο της Τότεναμ, έχοντας ως εναλλακτική λύση αυτή του Χακάν Τσαλχάνογλου του Αμβούργου.

Ο Λουκ Σο παραμένει ο ιδανικός για τη θέση του αριστερού μπακ, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου εξετάζουν και άλλες επιλογές.