Τιμωρία... λόγω μπύρας!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενημέρωσε οπαδό της πως του απαγορεύει να ταξιδέψει σε οποιοδήποτε άλλο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας στις εγχώριες αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λόγω... μιας μπύρας που βρέθηκε στην τσάντα του!  



Τιμωρία... λόγω μπύρας!

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμι Μπάζλεϊ, βρέθηκε στις αρχές Απριλίου στο «St. Jame's Park» προκειμένου να στηρίξει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Ντέιβιντ Μόγιες.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με σκορ 3-0, ωστόσο, αυτό το παιχνίδι θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη του οπαδού του συλλόγου για έναν πολύ άσχημο λόγο.

Φτάνοντας στο γήπεδο, βρέθηκε στην τσάντα του ένα κουτάκι μπύρας, που προφανώς το αφαίρεσε η αστυνομία κατά την είσοδο του άνδρα στο γήπεδο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ενημερώθηκε για το περιστατικό από τις Αρχές, αποφάσισε να τιμωρήσει τον Μπάζλεϊ με απαγόρευση εισόδου στα εκτός έδρας ματς, τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο οπαδός της ομάδας, απογοητευμένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως είχε ξεχάσει τη μπύρα στον πάτο της τσάντας του, ενώ μάλιστα, θυμόταν πως την είχε πιεί μέσα στο τρένο με το οποίο μετέβη στο «St. James' Park».