«ΔιώξΆτον μωρέ»!

Μετά την απόλυση του Ντέιβιντ Μόγιες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όλο και περισσότερες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Παντελής έλλειψη σεβασμού των παικτών προς το πρόσωπό του και φοβερή ατάκα μέλους της αποστολής, στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!   



«ΔιώξΆτον μωρέ»!

Ο Ντέιβιντ Μόγιες, δεν θα λείψει σε κανέναν από τους ποδοσφαιριστές των «κόκκινων διαβόλων». Προφανώς, ούτε στον ίδιο θα λείψουν οι παίκτες, τους οποίους δεν ευχαρίστησε καν στην επίσημη τοποθέτησή του για το «διαζύγιο» με τη Γιουνάιτεντ.

Η σχέση του Σκοτσέζου τεχνικού με τα μέλη του ρόστερ του, ποτέ δεν ήταν… φυσιολογική. Όσο περνούσε ο καιρός, μάλιστα, ο σεβασμός δεν χανόταν απλά. Εξαφανιζόταν!

Χαρακτηριστικά είναι τα περιστατικά που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια αλλά και στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, τον Φεβρουάριο.

Με τη Γιουνάιτεντ να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0, ο Μόγιες, εξέφραζε έντονα παράπονα προς τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης. Τότε, λοιπόν, κάποιος από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ, φέρεται να φώναξε: «ΔιώξΆτον μωρέ! ΣτείλΆ τον στα επίσημα! Μπορούμε και χωρίς αυτόν…»!

Δεν ήταν, ωστόσο, μόνο αυτό!

Στην πτήση της επιστροφής προς το Μάντσεστερ, έπειτα από τη βαριά ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης», που βέβαια, ανατράπηκε με το 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ», ο Μόγιες, διάβαζε ένα βιβλίο με το τίτλο «Good to Great».

Πρόκειται για σύγγραμμα του Τζιμ Κόλινς, περί του τρόπου διαχείρισης των πραγμάτων και μεθόδους με τις οποίους μπορεί κάποιος να βοηθήσει τον εαυτό του σε δύσκολες καταστάσεις. Εννοείται, λοιπόν, πως το βιβλίο έγινε αντιληπτό από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

¶λλοι χαμογέλασαν, άλλοι κουνούσαν το κεφάλι τους και κάποιος, φέρεται να είπε: «Είναι δυνατόν να χρειάζεται ένα τέτοιο βιβλίο για να μας προπονήσει και να διαχειριστεί την ομάδα; Είμαστε οι Πρωταθλητές Αγγλίας!»

Δεν θα τους λείψει, δεν θα του λείψουν…