Ροτέισον με Λίβερπουλ ο Μουρίνιο

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Ζοσέ Μουρίνιο την Τσέλσι στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Λίβερπουλ, μίας και τρεις μέρες αργότερα οι «μπλε» κοντράρονται με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. «Καρφιά» στην Πρέμιερ Λιγκ από τον Πορτογάλο.



Ροτέισον με Λίβερπουλ ο Μουρίνιο

Αποφασισμένος να κάνει αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της Τσέλσι για το ματς κόντρα στη Λίβερπουλ την ερχόμενη Κυριακή, εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Τρεις μέρες μετά το ντέρμπι κορυφής με τους «κόκκινους», οι Λονδρέζοι υποδέχονται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα κρίνει και την πρόκριση στον τελικό της Λισαβόνας.

Ο Πορτογάλος κόουτς βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην τα βάλει και με την διοργανώτρια αρχή της Πρέμιερ Λιγκ, αναφορικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Τσέλσι, την ώρα που αυτή αγωνίζεται και στην Ευρώπη.

«Δεν μπορώ να αποφασίσω μόνος μου. Πιστεύω πως είναι μία απόφαση που θα πρέπει να ακούσω τον σύλλογο. Είμαι απλά ένα κομμάτι, είμαι απλά ο προπονητής, τίποτα άλλο εκτός από αυτό», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Πρέπει να ακούσω τον σύλλογο. Πιστεύω πως το γεγονός ότι το ματς είναι την Κυριακή, δεν είναι πρόβλημα δικό μας. Εκπροσωπούμε το αγγλικό ποδόσφαιρο και είμαστε η μοναδική αγγλική ομάδα που βρίσκεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση», δήλωσε στη συνέχεια και συμπλήρωσε:

«Η Ισπανία είχε τέσσερις και τους έδωσε όλες τις συνθήκες για να προσπαθήσουν να πετύχουν. Ξέρω τι θα κάνω, αλλά δεν είμαι στον σύλλογο. Πρέπει να μιλήσω με τον σύλλογο. Θα παίξω με τους παίκτες που δεν θα παίξουν την Τετάρτη».