Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι (preview)

Ένα καλό αποτέλεσμα με το οποίο θα μπορέσει να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον τελικό της Λισαβόνας, θέλει απόψε η Τσέλσι στο «Βιθέντε Καλντερόν» απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς Ετό αλλά με Αζάρ οι «μπλε». 



Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι (preview)

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της Τσέλσι για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την ήττα - σοκ από τη Σάντερλαντ στην 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αποτέλεσμα που μέχρι στιγμής της ελαχιστοποιεί τις ελπίδες για διεκδίκηση του τίτλου, θέλει να επανέλθει σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων. Αρχής γενομένης από το σημερινό ματς στη Μαδρίτη, όπου θα κοντραριστεί με την Ατλέτικο, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Οι «μπλε» του Λονδίνου, κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν στην προηγούμενη φάση ανατρέποντας το εις βάρος τους 3-1 του πρώτου αγώνα με το 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Αντίθετα, οι «ροχιμπλάνκος», συνεχίζοντας να εντυπωσιάζουν με την φετινή τους πορεία, απέκλεισαν τη Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι με το 1-1 στη Βαρκελώνη και τη νίκη με σκορ 1-0 μπροστά στο κοινό τους που παραληρούσε. 

Αγωνιστικά νέα:

Ατλέτικο Μαδρίτης:

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, θα έχει στη διάθεσή του όλα τα όπλα της ομάδας, με του Αρντά Τουράν, Κόκε και Ντιέγκο Κόστα να είναι ετοιμοπόλεμοι. 

Τσέλσι:

Στην Ισπανία, παρά το μικρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο πόδι, ταξίδεψε ο Σάμουελ Ετό.

«Παρών» δηλώνει και ο Εντέν Αζάρ ο οποίος έχει να αγωνιστεί από το ματς της Τσέλσι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, λόγω ενός τραυματισμού στην κνήμη.

Τιμωρημένος για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Ατλέτικο είναι ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, την ώρα που οι Νεμάνια Μάτιτς και Μοχάμεντ Σαλάχ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθώς έχουν αγωνιστεί με τις πρώην ομάδες τους στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά – Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε – Σουάρες, Γκάμπι, Κόκε, Τουράν – Βίγια – Ντιέγκο Κόστα

Τσέλσι: Τσεχ – Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ – Λάμπαρντ, Ραμίρες – Όσκαρ, Γουίλιαν, Σούρλε – Τόρες