Μέσα ο Αζάρ, έξω ο Ετό!

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο περίμενε το τεχνικό τιμ της Τσέλσι ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Εντέν Αζάρ είναι σε θέση να αγωνιστεί, εν αντιθέσει με τον Σάμουελ Ετό που τέθηκε νοκ- άουτ!



Μέσα ο Αζάρ, έξω ο Ετό!

Αν και αρχικά υπήρξαν αμφιβολίες σχετικά με το κατά πόσο ο Βέλγος μεσοεπιθετικός θα ήταν απολύτως έτοιμος για το πρώτο ματς των ημιτελικών, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στο ταξίδι για τη Μαδρίτη.

Το ίδιο συνέβη και με τον Πετρ Τσεχ, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα και θα υπερασπιστεί κανονικά την εστία των Λονδρέζων στη μάχη του «Βιθέντε Καλντερόν» το βράδυ της Τρίτης.

Αντίθετα, απρόοπτο προέκυψε με τον Σάμουελ Ετό! Ο Καμερουνέζος επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί!

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ζοσέ Μουρίνιο αδυνατεί να... χωνέψει τη νέα αναποδιά της ομάδας του, η οποία θυμίζουμε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στους Ιβάνοβιτς (τιμωρημένος), Σαλάχ (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής) και Μάτιτς (επίσης δεν μπορεί να αγωνιστεί).