Δεν τελείωσε τίποτα για Πελεγκρίνι

Σίγουρος πως Λίβερπουλ και Τσέλσι θα χάσουν κι άλλους βαθμούς έως το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ εμφανίστηκε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, λέγοντας πως η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει μέχρι την τελευταία στιγμήγια την διεκδίκηση του τίτλου.



Δεν τελείωσε τίποτα για Πελεγκρίνι

«Ήταν πιο δύσκολο με τις Λίβερπουλ και Σάντερλαντ. Τώρα έχουμε περισσότερο χρόνο για να αναρρώσει η ομάδα. Νομίζω πως όλοι καταλαβάινουν πως δεν μπορούμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε με την Σάντερλαντ.

Είμαι τελείως σίγουρος πως οι άλλες ομάδες θα χάσουν βαθμούς με τον ίδιο τρόπο που χάσαμε εμείς στο προηγούμενο παιχνίδι. Έχουμε 15 βαθμούς για τους οποίους θα πρέπει να παίξουμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους.

Το παιχνίδι με την Σάντερλαντ ήταν απογοητευτικό γιατί συνέχεια θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά όπως είπα και πριν το παιχνίδι, το να παίζεις κόντρα σε ομάδες που μάχονται για την παραμονή, ειδικά στο τέλος του πρωταθλήματος, δεν είναι καθόλου εύκολο.

Η εμφάνιση σε κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντική και ελπίζω πως θα βελτιωθούμε κόντρα στην Γουέστ Μπρομ» σχολίασε ο Χιλιανός κόουτς, που το βράδυ της Δευτέρας θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους «πολίτες» στη νίκη κόντρα στους «baggies».