«Η γενναία μάχη δεν ήταν αρκετή για τον Τομπίδη»

Για τον θάνατο του Ντίλαν Τομπίδη μίλησε ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σαμ Άλαρνταϊς, λέγοντας πως ο νεαρός Ελληνοαυστραλός στάθηκε γενναία απέναντι από τον καρκίνο, ο οποίος εν τέλει τον λύγισε.  



«Η γενναία μάχη δεν ήταν αρκετή για τον Τομπίδη»

«Όλοι συμπονέσαμε τόσο πολύ τους γονείς του, που τον υποστήριξαν για μεγάλο διάστημα και είχαν τόση ελπίδα. Ήταν πολλές οι φορές που ο μικρός έδειχνε πως το είχε ξεπεράσει και πως είχε αναρρώσει. Ανυπομονούσε για τις προπονήσεις γιατί αγαπούσε τόσο πολύ το ποδόσφαιρο. Ακόμη και όταν είχε περάσει από χημειοθεραπεία και δεν αισθανόταν και τόσο καλά, δεν έβλεπε την ώρα να προπονηθεί.

Δυστυχώς επέστρεφε και στο τέλος η γεννάια μάχη δεν ήταν αρκετή. Είναι κρίμα για την οικογένεια και για εμάς και ήταν πολύ άσχημη στιγμή όταν μάθαμε τα νέα.

Σύμφωνα με τις αναφορές από τον Τόνι Καρ, όταν πρωτοήρθε, έμοιαζε πως ήταν ο ένας που θα πήγαινε στην πρώτη ομάδα ως έφηβος. Όλα έδειχναν πως θα είναι καλά. Είναι μια απαίσια ασθένεια και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την πολεμίσουμε. Σε αυτήν την χώρα, το κάνουμε μέσω φιλανθρωπικών event» σχολίασε ο Άγγλος κόουτς.