«Δεν παίζει καλά ο Σάντρο»

Την απάντησή του για τον αποκλεισμό του Σάντρο από την αποστολή της Τότεναμ για την αναμέτρηση με τη Φούλαμ, έδωσε ο Τιμ Σέργουντ. «Δεν παίζει καλά τελευταία» είπε ο τεχνικός των «σπιρουνιών», για τα παράπονα του Βραζιλιάνου μέσου.   



«Δεν παίζει καλά ο Σάντρο»

Μαθαίνοντας το μεσημέρι του Σαββάτου πως έμεινε εκτός αποστολής της ομάδας του για το ματς με τη Φούλαμ, ο Σάντρο, φρόντισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter να ενημερώσει πως δεν ήταν αποκλειστικά επιλογή του προπονητή του και πως ο ίδιος ήταν απόλυτα υγιής.

«Σας ενημερώνω απλά ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα τραυματισμού… Ελπίζω η ομάδα να πάρει τη νίκη» έγραψε ο παίκτης στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τιμ Σέργουντ, μετά τη νίκη (2-1) επί των «cottagers», κλήθηκε να τοποθετηθεί επί του θέματος και της «σπόντας» του Σάντρο, για να υποστηρίξει πως: «Θεωρώ ότι δεν παίζει όσο καλά θα έπρεπε για να μπορώ να τον υπολογίζω. Μόλις φτάσει στο επίπεδο που είναι και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, τότε εννοείται ότι θα ξαναπάει την ευκαιρία του. Μου αρέσει σαν παίκτης, αλλά αυτή την περίοδο, δεν είναι όπως θέλω…».