Μόγιες: «Ήμασταν καλύτεροι»!

Έκπληκτοι άκουγαν οι εκπρόσωποι του Τύπου τον Ντέιβιντ Μόγιες να λέει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη από την Έβερτον στην ήττα με σκορ 2-0 στο «Γκούντισον Παρκ» για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ!  



Μόγιες: «Ήμασταν καλύτεροι»!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» με μόλις μια κλασσική ευκαιρία από τον Γουέιν Ρούνεϊ στο 87ο λεπτό και χωρίς να κάνουν το παραμικρό στην αναμέτρηση με τα «ζαχαρωτά», έμειναν οριστικά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά και τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ.

Παρά τα όσα είδαν όλοι όσοι παρακολούθησαν το ματς με την Έβερτον, ο Ντέιβιντ Μόγιες υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από αυτή του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ!

«Είχαμε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και ελέγχαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Δεν μπορούσαμε, όμως, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και μας πλήγωσαν οι αντεπιθέσεις της Έβερτον. Και τα δύο γκολ που δεχθήκαμε, μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί.

Δεν λέω ότι δεν ήταν πέναλτι το πρώτο, αλλά ο Ντε Χέα θα μπορούσε να έχει μαζέψει τη μπάλα στην αρχή της φάσης. Ήταν μεγάλο λάθος» σχολίασε αρχικά ο Σκοτσέζος κόουτς και πρόσθεσε:

«Αυτό που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι ήταν πως δεν είχαμε τον τρόπο να περάσουμε τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Δεν είχαμε φαντασία για να φτιάξουμε ευκαιρίες για γκολ. Τα πήγαμε καλά και θεωρώ ότι ήμασταν και καλύτεροι παρά το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου».