«Τίτλος ίσον κορυφή για Τζέραρντ»

Την άποψη ότι σε περίπτωση που ο Στίβεν Τζέραρντ καταφέρει να κατακτήσει με τη Λίβερπουλ τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, θα πρέπει να θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, εξέφρασε ο συμπαίκτης του Λουίς Σουάρες.



«Τίτλος ίσον κορυφή για Τζέραρντ»

Τον καλύτερο παίκτη του κόσμου θεωρεί τον Στίβεν Τζέραρντ ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός στράικερ μίλησε για ακόμα μία φορά με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό της Λίβερπουλ, τονίζοντας πως ο τίτλος της Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτό που λείπει από τον έμπειρο μέσο ώστε να θεωρηθεί κατά γενική ομολογία ο καλύτερος παίκτης τη φετινή σεζόν.

«Ο Στίβεν είναι ένας από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο και αν κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ, τότε θα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Περιμένει πολλά χρόνια αυτόν τον τίτλο. Έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ που είναι πιο δύσκολο από το να κατακτήσεις το πρωτάθλημα και τώρα ξέρεις πως είναι μία πολύ καλή στιγμή για εκείνον», δήλωσε αρχικά.

«Οι εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν είναι εξαιρετικές. Ξέρει πως να κρατήσει το κεφάλι χαμηλά επειδή έχουμε τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά πιστεύω πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Θα ήταν υπέροχο για εκείνον, για τον Τζέιμι Κάραχερ και τους οπαδούς της Λίβερπουλ επειδή όλοι ξέρουν πως έχει μία πραγματικά καλή ευκαιρία τη φετινή σεζόν», συμπλήρωσε.