Γέμισαν… κόκκινο οι υποψηφιότητες για τους κορυφαίους!

Η φετινή, εξαιρετική πορεία της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, αντικατοπτρίζεται και στις υποψηφιότητες για τον καλύτερο παίκτη αλλά και τον καλύτερο νεαρό ποδοσφαιριστή της χρονιάς στο κορυφαίο πρωτάθλημα, αφού συνολικά τους δύο τίτλους διεκδικούν τέσσερις «κόκκινοί»!  



Γέμισαν… κόκκινο οι υποψηφιότητες για τους κορυφαίους!

Με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να βρίσκεται τέσσερα παιχνίδια μακριά από το πρώτο της πρωτάθλημα έπειτα από 24 χρόνια, η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς και τον κορυφαίο νεαρό άσο στην Πρέμιερ Λιγκ, αποδεικνύει γιατί το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς έχει πραγματοποιήσει αυτή την αξιοθαύμαστη πορεία.

Αρχικά, ανάμεσα στους έξι που διεκδικούν το βραβείο του καλύτερου της χρονιάς, βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ.

Πρόκειται για τους Στίβεν Τζέραρντ, Λουίς Σουάρεζ και Ντάνιελ Στάριτζ, ενώ οι υπόλοιποι τρεις είναι οι Εντέν Αζάρ (Τσέλσι), Γιάγια Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι) και Άνταμ Λαλάνα (Σαουθάμπτον).

Όσον αφορά τον τελευταίο, έπειτα και από τις κλήσεις του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, παίρνει ακόμα μια επιβράβευση για τις φετινές του εμφανίσεις με τη φανέλα των «αγίων».

Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκαν και οι υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου νεαρού παίκτη της Πρέμιερ. Αυτή τη διάκριση θα διεκδικήσουν οι Αζάρ (Τσέλσι), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Λουκ Σο (Σαουθάμπτον), Άαρον Ράμσεϊ (Άρσεναλ), Ρος Μπάρκλεϊ (Έβερτον) και Ραχίμ Στέρλινγκ (Λίβερπουλ).