Αισιοδοξία για Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι

Πνεύμα αισιοδοξίας ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ντιέγκο Κόστα θα γίνει κάτοικος Λονδίνου για λογαριασμό της Τσέλσι, υπάρχει στις τάξεις των «μπλε». Με 185,000 λίρες την εβδομάδα θα αμείβεται ο 25χρονος άσος.



Αισιοδοξία για Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι

Πολύ δύσκολα πιστεύουν οι διοικούντες την Τσέλσι πως η μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα στην ομάδα τους το ερχόμενο καλοκαίρι θα «χαλάσει».

Οι «μπλε» πιστεύουν πως ο πολιτογραφημένος Ισπανός θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και θα μετακομίσει στο Λονδίνο, με τον προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, να... παραδέχεται πως δεν μπορεί να κάνει κάτι για να τον κρατήσει στην πρωτεύουσα.

«Θα εξαρτηθεί από εκείνον και τι θεωρεί καλύτερο για το μέλλον του. Θα στηρίξω κάθε απόφασή του. Είναι φυσικό η Τσέλσι να ενδιαφέρεται και αυτό με κάνει χαρούμενο, επειδή στόχος μου και του τεχνικού επιτελείου είναι οι παίκτες τα βελτιώνονται», σημείωσε σε πρώτο βαθμό ο Ισπανός κόουτς.

«Καταλαβαίνουμε ότι η Τσέλσι έχει τεράστια οικονομική δύναμη. Είναι σαν τον Ρανταμέλ Φαλκάο. Πως μπορώ να του πω να μην πάει στην Μονακό; Έδωσε τη ζωή του εδώ», προσέθεσε.

Η μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα θα ανέλθει κοντά στα 50 εκ. λίρες, ενώ ο ίδιος θα αμείβεται από τους Λονδρέζους με 185,000 λίρες την εβδομάδα.