Θέλει Κασεμίρο η Άρσεναλ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κασεμίρο φέρεται να έχει δείξει η Άρσεναλ, η οποία έχει ακόμη έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης στην λίστα της, τον Άλβαρο Μοράτα.



Θέλει Κασεμίρο η Άρσεναλ

Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η Άρσεναλ έδειξε την επιθυμία της να αποκτήσει τον Άλβαρο Μοράτα είτε με την μορφή δανεισμού, είτε με κανονική μεταγραφή, αλλά δεν προχώρησε καμίααπό τις δύο κινήσεις, με τον Κάρλο Αντσελότι να βάζει τέλος στα «θέλω» του Αρσέν Βενγκέρ.

Λίγο καιρό αργότερα, αποκλειστικό δημοσίευμα της «Mirror»αναφέρει πως οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν στραμμένα τα μάτια τους μόνο στον Ισπανό, αλλά και τον Κασεμίρο, ο οποίος στον χρόνο συμμετοχής που του έχει δοθεί, έχει δείξει μέρος του πλούσιου ταλέντου του.

Σύμφωνα λοιπόν με το βρετανικό Μέσο, ο Αλσατός έχει ρίξει το όνομα του 21χρονου Βραζιλιάνου στο τραπέζι, καθώς επίσης πως εφόσον ο λονδρέζικος σύλλογος αποφασίσει να κινηθεί για τα δικαιώματά του (με δανεισμό ή κανονική μεταγραφή, όπως και για τον Μοράτα), θα πρέπει να... παλέψει με την Ίντερ, που επίσης ενδιαφέρεται, για την υπογραφή του.