Θέλει τους... μισούς επιθετικούς της Πρέμιερ η Ατλέτικο

Τον αντικαταστάτη του Ντιέγκο Κόστα, εφόσον ο πολιτογραφημένος Ισπανός αποχωρήσει από τον σύλλογο, αναζητά η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έχει στο στόχαστρό της τέσσερις επιθετικούς που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ.



Θέλει τους... μισούς επιθετικούς της Πρέμιερ η Ατλέτικο

Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Κόστα να αφήνει την Μαδρίτη μετά το μεγάλο «μπαμ» κυρίως την φετινή σεζόν, με την Τσέλσι να είναι αυτή που φαίνεται πως έχει το προβάδισμα για τα δικαιώματά του.

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πριν πεινάσου μαγειρεύουν, λέει μια παροιμία, και στην Ατλέτικο ήδη υπάρχει μάι λίστα με εναλλακτικές για να καλύψει το ενδεχόμενο κενό του διεθνούς σέντερ φορ. Τελευταίο όνομα που προστέθηκε σε αυτήν η αυτό του Λοΐκ Ρεμί της ΚΠΡ, ο οποίος αγωνίζεται στη Νιούκαστλ ως δανεικός, αλλά ο Γάλλος δεν είναι ο μοναδικός στράικερ της Πρέμιερ Λιγκ που ενδιαφέρει τους πρωτοπόρους της ισπανικής λίγκας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Τύπο, η «Ατλέτι» εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο απόκτησης ενός εκ των Ρομπέρτο Σολδάδο, Χαβιέρ Ερνάντες και Ρομέλου Λουκάκου, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Βόλφσμπουργκ.