Περιμένει... αντεπίθεση ο Τζέκο!

Η ήττα από τη Λίβερπουλ μπορεί να μείωσε τις ελπίδες της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του τίτλου, αφού πλέον τίποτα δεν είναι στο χέρι της, όμως ο Έντιν Τζέκο περιμένει πως άπαντες στην ομάδα θα αντιδράσουν στα επόμενα παιχνίδια!



Περιμένει... αντεπίθεση ο Τζέκο!

Ο Βόσνιος επιθετικός μίλησε για τις εμπειρίες... πρωταθλητισμού που είχε τα προηγούμενα χρόνια και επεσήμανε πως πρώτος στόχος παραμένει η κατάκτηση της κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ.

 «Ήταν μια τρομερή εμπειρία η κατάκτηση του τίτλου το 2012, αλλά αυτό αφορά το παρελθόν. Στο παρόν, τα πάντα είναι διαφορετικά. Διαθέτουμε πολλούς, νέους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να τον κατακτήσουμε ξανά για τους οπαδούς, την ομάδα και τη διοίκηση. Θα πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και να νικήσουμε αυτή τη βδομάδα τις Σάντερλαντ και Γουέστ Μπρομ», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι δύσκολο, όπου και αν πας, να κατακτάς τίτλους. Η Μπουντεσλίγκα και η Πρέμιερ Λιγκ είναι από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα, όμως χαίρομαι που μπόρεσα να πάρω τον τίτλο με τη Βόλφσμπουργκ και στη συνέχεια με τη Σίτι. Ελπίζω να κερδίσω ακόμη περισσότερα με τη φανέλα της Σίτι».

Ερωτηθείς στη συνέχεια για τις νέες, φρέσκες ιδέες που έφερε στην ομάδα ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, Ρομπέρτο Μαντσίνι, απάντησε: «Παίζουμε πλέον επιθετικό ποδόσφαιρο, με πάθος και σημειώνουμε περισσότερα γκολ. Η επιστροφή μάλιστα του Αγουέρο είναι ό,τι καλύτερο, διότι μιλάμε για έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή μας. Ελπίζουμε να δούμε ξανά τον καλό του εαυτό στα εναπομείναντα παιχνίδια».