League One – 42η αγωνιστική (preview)

Ξεκάθαρα φαίνεται πως είναι τα πράγματα στο πρωτάθλημα της League One, καθώς πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αλλάξει κάτι στις θέσεις για την απευθείας άνοδο και αυτές για τα πλέι-οφ, «Μάχη» στην ουρά για την παραμονή.



League One – 42η αγωνιστική (preview)

Γουλβς και Μπρέντφορντ αν δεν «αυτοκτονήσουν» στις εναπομείναντες πέντε αγωνιστικές, θα είναι οι ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για την Τσάμπιονσιπ.

Η ΜΚ Ντονς (58 β.), η οποία απέχει έξι βαθμούς από την 6η της βαθμολογίας Πίτερμπρο, που «κόλλησε» χθες το βράδυ στην ισοπαλία με την Κόβεντρι, έχει την ευκαιρία με νίκη της επί της Κρόουλι να πλησιάσει στους τρεις βαθμούς και να διεκδικήσει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια την τελευταία θέση των πλέι-οφ.

Στις θέσεις του υποβιβασμού, Κρου, Καρλάιλ, Τρανμίρ και Κόλτσεστερ με 43 βαθμούς μοιράζονται την τελευταία θέση που θα οδηγήσει στην League Two, την ώρα που τόσο η Στίβενεϊτζ με 39 βαθμούς, όσο και οι Νοτς Κάουντι (40 β.) και Σριούσμπερι (41 β.) έχουν ελπίδες παραμονής όσο η διαφορά είναι μικρή.

Στις 17:07 θα γίνει η πρώτη σέντρα σε όλα τα παιχνίδια της League One στη μνήμη των 96 θυμάτων, οπαδών της Λίβερπουλ, στο Χίλσμπορο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 42ης αγωνιστικής:

Πίτερμπρο – Κόβεντρι (0-0)

Λέιτον Όριεντ – Τζίλιγχαμ

Στίβενεϊτζ – Κόλτσεστερ

Σουίντον – Μπρέντφορντ

Μίλτον Κέινς Ντονς – Κρόουλι

Τρανμίρ – Σριούσμπερι

Νοτς Κάουντι – Πορτ Βέιλ

Πρέστον – Καρλάιλ

Γουόλσολ – Μπρίστολ Σίτι

Κρου – Γουλβς

Όλνταμ Αθλέτικ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (29/4)