Θέλει Κασίγιας η Άρσεναλ!

Στην αποκάλυψη ότι η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ίκερ Κασίγιας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, προχώρησε ο Σάντι Καθόρλα, ο οποίος ωστόσο δεν έδωσε πολλές πιθανότητες αποχώρησης του Ισπανού κίπερ από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».



Θέλει Κασίγιας η Άρσεναλ!

Τον Ίκερ Κασίγιας θέλει να εντάξει στο δυναμικό της το ερχόμενο καλοκαίρι η Άρσεναλ.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο άσος των Λονδρέζων, Σάντι Καθόρλα, ο οποίος αποκάλυψε πως μία από τις πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ισπανού πορτιέρο είναι και αυτή του Αρσέν Βενγκέρ.

Αν και το μέλλον του έμπειρου τερματοφύλακα στη Ρεάλ μοιάζει δυσοίωνο, ο συμπαίκτης του στην εθνική Ισπανίας εξέφρασε την άποψη ότι τελικά ο Κασίγιας δεν θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη.

«Έχω πει πως θα ήθελα τον Κασίγιας να έρθει στην Άρσεναλ. Μέχρι στιγμής όμως απλά με ρωτάει για την εμπειρία μου στην Αγγλία. Η περίπτωσή του είναι πολύ περίπλοκη, αλλά πρέπει να πάρει μία απόφαση», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Πολλές ομάδες τον θέλουν, συμπεριλαμβανομένου και της Άρσεναλ. Πιστεύω όμως πως θα ήταν δύσκολο να φύγει από τη Ρεάλ επειδή ξέρει τι έχει στη Μαδρίτη και τι θα μπορούσε να βρει σε έναν άλλο σύλλογο».