«Ήταν λάθος η απόφαση για το πέναλτι»

Λανθασμένη θεωρεί ο πορτιέρο της Γουέστ Χαμ, Αντριάν, την απόφαση του ρέφερι της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ να καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Φλάναγκαν, στη φάση από την οποία προήλθε το τελικό 2-1 για τους «κόκκινους».   



«Ήταν λάθος η απόφαση για το πέναλτι»

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, έφυγε από το «Άπτον Παρκ» με τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρη στο τελικό 2-1, που διαμορφώθηκε με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Στίβεν Τζέραρντ.

Η Λίβερπουλ, παραπονέθηκε για φάουλ του Κάρολ στον Μινιολέ, στη φάση από την οποία ισοφάρισαν τα «σφυριά», που με τη σειρά τους, δεν πίστευαν στο σφύριγμα του διαιτητή όταν καταλόγισε πέναλτι στο 70ο λεπτό, σε φάση με «πρωταγωνιστές» τους Αντριάν και Φλάναγκαν.

Ο νεαρός μπακ των «κόκκινων» φάνηκε να προλαβαίνει την έξοδο του πορτιέρο και να τσιμπάει τη μπάλα, ωστόσο, ο Αντριάν την ακούμπησε, προτού έρθει σε επαφή με τον παίκτη και αυτός πέσει μέσα στην περιοχή για να πάρει το πέναλτι.

«Θεωρώ πως ο ρέφερι πήρε τη λάθος απόφαση. Πέφτοντας, εγώ ακούμπησα τη μπάλα και ο Φλάναγκαν, όταν έπεσε μετά την επαφή μας, δεν ζήτησε τίποτα και συμπεριφέρθηκε πολύ φυσιολογικά, συνεχίζοντας το παιχνίδι. Ήταν μια κακή απόφαση. Το χειρότερο είναι ότι ουσιαστικά αυτό μας οδήγησε στην ήττα, γιατί γενικά κάναμε καλή εμφάνιση και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας θα ήταν θετικός για εμάς» δήλωσε ο τερματοφύλακας των Λονδρέζων.