Μάρτιν: «Οι παίκτες στηρίζαμε τον Χιουτον»

Τοποθέτηση για την απομάκρυνση του Κρις Χιούτον και δύο συνεργατών του από τον πάγκο της Νόριτς έκανε ο αρχηγός της ομάδας, Ράσελ Μάρτιν, τονίζοντας πως το σύνολο των «καναρινιών» στήριζε την μέχρι πρότινος τεχνική ηγεσίας και ζητώντας συγγνώμη από τους τρεις άνδρες για το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.



Μάρτιν: «Οι παίκτες στηρίζαμε τον Χιουτον»

«Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό που λέει ότι είχαν χαθεί τα αποδυτήρια. Δεν σταματήσαμε να παίζουμε γι' αυτόν. Τα παιδιά έπαιζαν και έδιναν τα πάντα για τον Χιούτον, αλλά αυτό δεν έφτανε εδώ και πολύ καιρό.

Την Κυριακή κάναμε προπόνηση ως συνήθως και ενημερωθήκαμε την τελευταία στιγμύη για την απόφαση, οπότε δεν είχαμε πολύ χρόνο για να αντιδράσουμε. Δυστυχώς έτσι είναι το άθλημα. Ο σύλλογος πήρε την απόφασή του και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι προφανώς πολύ απογοητευτικό να βλέπεις να φεύγουν τρεις άντρες με τους οποίους είχες καλές σχέσεις και τους σεβόσουν, αλλά δυστυχώς δεν πήγε καλά.

Εμείς, οι παίκτες, παίρνουμε ένα μεγάλο μερίδιο της ευθύνης, καθώς δεν παίξαμε αρκετά καλά γι' αυτούς» σχολίασε σχετικά.