Εκτός Μουντιάλ ο Ροντρίγκες

Την στιγμή που όλοι περίμεναν το ιατρικό ανακοινωθέν την Τρίτη, η Σαουθάμπτον ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter πως ο Τζέι Ροντρίγκες θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους έξι μήνες, χάνοντας έτσι κάθε ελπίδα για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο.



Εκτός Μουντιάλ ο Ροντρίγκες

Αρχικά μέσω Twitter και εν συνεχεία με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Σαουθάμπτον επιβεβαίωσε την σοβαρότητα του τραυματισμού του Άγγλου διεθνή, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους έξι μήνες.

Συγκεκριμένα, ο Ροντρίγκες υποφέρει από ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και αυτό σημαίνει πως θα χάσει φυσικά το υπόλοιπο της σεζόν, την βασική προετοιμασία της ομάδας, καθώς επίσης μπήκαν τέλος στις ελπίδες του για μία συμμετοχή στο Μουντιάλ με το εθνόσημο.

«Ο Τζέι είναι φυσικά πολύ απογοητευμένος, αλλά και αποφασισμένος να επιστρέψει με την φανέλα των «Αγίων» το συντομότερο δυνατό. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει στην καλύτερη φυσική κατάσταση μέσω μιας γρήγορης ανάρρωσης.

Επίσης ήθελε να σας πω ότι είναι ευγνώμων σε όλους που ενδιαφέρθηκαν και ανησύχησαν όλο αυτό το 48ωρο από τον τραυματισμό του. Όλοι στον σύλλογο εύχονται στον Τζέι να γίνει καλά και μαζί με την οικογένειά του θα τον στηρίξουμε για να είμαστε σίγουροι πως στο μέλλον η καριέρα του με την εθνική Αγγλίας θα είναι εξασφαλισμένη» ανέφερε ο διεθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας.