Δεν πωλείται ο Μπονί

Ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες που θέλουν να κάνουν δικό τους τον Γουίλφριντ Μπονί έστειλε ο Γκάρι Μονκ. Ο προπονητής της Σουόνσι ξεκαθάρισε ότι ο Ιβοριανός επιθετικός δεν πωλείται και πως αποτελεί σημαντικό μέλος στην προσπάθεια των Ουαλών να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών.



Δεν πωλείται ο Μπονί

Η απάντησή του αυτή πήγαινε κυρίως στην Έβερτον, η οποία το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται αποφασισμένη να κινηθεί για την αγορά του νεαρού στράικερ, προκειμένου να καλύψει το κενό που θα αφήσει η αποχώρηση του Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Μονκ, όμως, είπε συγκεκριμένα πως: «Θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα γύρω από εκείνον. Υπάρχει ενδιαφέρον, όπως για πολλούς παίκτες σε κάθε σύλλογο. Ο Μπονί είναι ποδοσφαιριστής της Σουόνσι και τον θέλουμε εδώ. Είναι σημαντικός για εμάς και θεωρώ ότι έχει καλή σχέση με όλον τον κόσμο της ομάδας».

Καταλήγοντας, ο κόουτς της ουαλικής ομάδας επανέλαβε ότι πρόθεσή του ειναι να δημιουργήσει τη νέα Σουόνσι στηριζόμενη στον νεαρό άσο: «Θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα γύρω από αυτόν. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να πουλήσουμε ποδοσφαιριστές μας. Ελπίζω, επίσης, ο Μπονί να πάει στο Μουντιάλ, όπως και άλλοι παίκτες μας».