Ανησυχεί για τις «βουτιές» ο Μόγιες

Οι κατηγορίες του Αρσέν Βενγκέρ για τον Αριέν Ρόμπεν από τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και την ευκολία με την οποία ο Ολλανδός άσος της Μπάγερν Μονάχου μπορεί να κερδίζει τα φάουλ και τα πέναλτι, έχουν ανησυχήσει τον Ντέιβιντ Μόγιες που όμως, τόνισε ότι εμπιστεύεται τους διαιτητές.   



Ανησυχεί για τις «βουτιές» ο Μόγιες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται απόψε τη Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο «Ολντ Τράφορντ» και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης.

Οι Βαυαροί, ξεπέρασαν το εμπόδιο της Άρσεναλ στην προηγούμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Αριέν Ρόμπεν να βρίσκεται στο επίκεντρο και στο «στόχαστρο» του Αρσέν Βενγκέρ που τον κατηγορούσε για «βουτιές».

Το ενδεχόμενο να γίνει κάτι παρόμοιο στα δύο παιχνίδια με την ομάδα του Γκουαρντιόλα, ανησυχεί τον Μόγιες, που όμως, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους διαιτητές, λέγοντας:

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους διαιτητές και είμαι σίγουρος ότι θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Ξέρω, ωστόσο, ότι το θέμα με τους βουτιές των ποδοσφαιριστών είναι πολύ δύσκολο για έναν ρέφερι, ώστε να μπορέσει να κρίνει αν ο εκάστοτε παίκτης έχει πέσει για να πάρει την παράβαση ή αν όντως τον έχουν ανατρέψει».