Σέβεται την Γιουνάιτεντ ο Ρόμπεν

Ιδιαιτέρως δύσκολο χαρακτήρισε το πρώτο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Άριεν Ρόμπεν, λέγοντας πως το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες μπορεί να τιμωρήσει την ομάδα του στους «8» του Champions League.



Σέβεται την Γιουνάιτεντ ο Ρόμπεν

«Είναι πάντα απολαυστικό να παίζεις στην Αγγλία. Και το Ολντ Τράφορντ έχει κάτι ιδιαίτερο… Δημιουργείται φανταστική ατμόσφαιρα. Σαν ποδοσφαιριστής, πάντα εύχεσαι και ονειρεύεσαι να παίξεις σε τέτοια γήπεδα, με τέτοια ατμόσφαιρα, σε τόσο σημαντικά ματς όπως είναι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να προσέξουμε.Τα Μέσα ενημέρωσης και ο κόσμος έχουν την άποψη πως η Γιουνάιτεντ δεν είναι στα καλύτερά της και πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα προκριθούν, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει.

Η Γιουνάιτεντ είναι ομάδα που μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι ακόμη κι αν δεν προσέξεις για ένα δευτερόλεπτο. Εάν χάσουμε την συγκέντρωσή μας και χάσουμε την μπάλα, τότε θα τιμωρηθούμε» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός διεθνής.

Όσο για την απουσία του Ρόμπιν Φαν Πέρσι κι αν αυτό κάνει πιο εύκολο το έργο της Μπάγερν, υποστήριξε:

«Είναι κρίμα για τον Φαν Πέρσι που θα χάσει αυτά τα ματς, γιατί είναι παιχνίδια στα οποία κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να συμμετέχει και να παίζει. Έχω βιώσει κι εγώ κάτι αντίστοιχο και ξέρω πόσο πονάει. Η Γιουνάιτεντ, όπως και να ‘χει, είναι ποιοτική στην επίθεση και χωρίς αυτόν, αφού έχει τον Ρούνεϊ, τον Γουέλμπεκ, τον Νάνι, τον Βαλένσια…».