Γκιγκς: «Δεν είμαστε αουτσάιντερ»

Τον τίτλο του αουτσάιντερ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να αποβάλει ο Ράιαν Γκιγκς στην συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τους «8» του Champions League.



Γκιγκς: «Δεν είμαστε αουτσάιντερ»

«Προφανώς και η Μπάγερν έχει μια φανταστική ομάδα. Είναι οι τροπαιούχοι, έχουν δυνατό σύνολο και προφανώς στα μάτια πολλών είναι το φαβορί. Αλλά είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το παιχνίδι είναι στο «Ολντ Τράφορντ», όπου είχαμε κάποια εξαιρετικά βράδια, ειδικά στην Ευρώπη.

Οι παίκτες δεν βλέπουμε τους εαυτούς μας ως αουτσάιντερ. Μας βλέπουμε ως την Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, που παίζει στην έδρα της στο Champions League και έχουμε μεγάλη ανυπομονησία για το παιχνίδι.

Σε τέτοιου είδους παιχνίδια θέλεις να παίζεις ως παίκτης και θα βγούμε στο χορτάρι για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο, αλλά συνήθως έτσι είναι στα προημιτελικά αυτής της διοργάνωσης. Είμαστε αισιόδοξοι» ανέφερε αρχικά και στην συνέχεια μίλησε για το ιστορικό παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στους Βαυαρούς, αυτό του τελικού του 1999:

«Οι παίκτες είναι διαφορετική αλλά η παράδοση και οι σύλλογοι είναι ίδιοι. Δύο τεράστιες ομάδες, δύο σπουδαίες ιστορίες και δύο σύνολα που παίζουν μπάλα με τον σωστό τρόπο. Όταν η Μπάγερν παίζει κόντρα στην Γιουνάιτεντ, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ασχέτως αν πρόκειται για τελικό ή για τα προημιτελικά».