Φέρντιναντ: «Ντρέπομαι πια»!

Ξέσπασμα… άνευ προηγουμένου από τον Ρίο Φέρντιναντ για τη φετινή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Άγγλος αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» υποστήριξε ότι αισθάνεται ντροπή, ότι δεν θέλει ούτε να βγαίνει από το σπίτι του μετά τις ήττες και ότι δεν του αρέσει η ζωή του, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί!   



Φέρντιναντ: «Ντρέπομαι πια»!

Μετά και την ευκολία με την οποία πέρασε η Σίτι από το «Ολντ Τράφορντ», το βράδυ της Τρίτης, επικρατώντας με σκορ 3-0 και αποδεικνύοντας πως η πόλη έχει νέο αφεντικό, όλα είναι… μαύρα για τον Ρίο Φέρντιναντ.

Ο έμπειρος αμυντικός της Γιουνάιτεντ, πραγματοποίησε ξέσπασμα άνευ προηγουμένου, δηλώνοντας ντροπιασμένος και σε προσωπικό επίπεδο από την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας ότι πλέον ζει υπό συνεχή πίεση και απογοήτευση…

«Είναι ντροπή πλέον! Και μεταφέρεται και σε προσωπικό επίπεδο.. Δεν έχω διάθεση να βγω μετά τα παιχνίδια… Δεν θέλω να βλέπω τηλεόραση… Δεν θέλω να πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο την επόμενη μέρα… Δεν θέλω να περπατάω και να νομίζω ότι με κοιτούν ή ότι ακούω φωνές και σχολιάζουν τα παιχνίδια μας. Δεν θέλω να πηγαίνω να βάλω βενζίνη στο αυτοκίνητο ή να πηγαίνω στα μαγαζιά και όλοι να με βλέπουν και να σχολιάζουν τα αρνητικά μας αποτελέσματα. Δεν μου αρέσει αυτή η ζωή! Θέλω να ζω ελεύθερα και άνετα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Φέρντιναντ.