Ικανοποιημένος... στο ήμισυ ο Μπονί

Παρά το γεγονός ότι έφτασε τα 20 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, ο στράικερ της Σουόνσι, Γουιλφρίντ Μπονί, εξέφρασε την άποψη ότι θα μπορούσε να είχε προσφέρει ακόμα περισσότερα στους «κύκνους» τη φετινή σεζόν.



Ικανοποιημένος... στο ήμισυ ο Μπονί

Υψηλούς στόχους έχει για τον εαυτό του ο Γουιλφρίντ Μπονί.

Ο Ιβοριανός σκόραρε και πάλι στο παιχνίδι της Σουόνσι κόντρα στην Άρσεναλ, έφτασε τα 20 γκολ στην πρώτη του σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τη μεταγραφή του από τη Φίτεσε, ωστόσο όπως καταλαβαίνει κανείς από τις δηλώσεις του, ο ίδιος ήθελε κάτι περισσότερο.

«Ναι, είναι καλό να σκοράρεις και είναι καλό εάν η ομάδα ανεβαίνει στη βαθμολογία. Πήραμε ένα βαθμό στο Έμιρεϊτς και αυτό ήταν σημαντικό για εμάς. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου κατά 50%. Έπρεπε να κάνω περισσότερα, αλλά είμαι χαρούμενος με αυτά που κάνω τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω έτσι. Είμαι αισιόδοξος αυτή τη στιγμή, αλλά απλά σκέφτομαι τα επόμενα επτά παιχνίδια», ήταν η απάντησή του αναφορικά με το αν πιστεύει πως θα βρεθεί στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.