Εμπιστοσύνη Τσάρλτον σε Μόγιες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τον καταλληλότερο άνθρωπο στον πάγκο της μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, σύμφωνα με τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον που εξέφρασε την απόλυτη στήριξή και εμπιστοσύνη του στον Ντέιβιντ Μόγιες.   



Εμπιστοσύνη Τσάρλτον σε Μόγιες

Ο Σκοτσέζος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» έχει περάσει πολλές δύσκολες μέρες τη φετινή σεζόν διαδεχόμενος τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, το καλοκαίρι του 2013.

Ανέλαβε τη δυσκολότερη «αποστολή» της προπονητικής του καριέρας, αφήνοντας την Έβερτον για να πάρει στα χέρια του το «τιμόνι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν είναι λίγες η φορές που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής.

Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές έχει διαβάσει ότι οι… μέρες του στο «Ολντ Τράφορντ» είναι πλέον μετρημένες, αλλά όπως φαίνεται, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θα στηρίξει μέχρι τέλους την επιλογή της, φροντίζοντας για το μέλλον της ομάδας.

Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή στον πάγκο της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι έχουμε επιλέξεις τον καταλληλότερο άνθρωπο για να διαδεχθεί τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τεχνικό».