Κάρικ: «Δεν μας… σώζει μια νίκη»

Ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι, άσχετα από τη βαθμολογική θέση των δύο «μισητών» αντιπάλων. Ωστόσο, ο Μάικλ Κάρικ υποστήριξε πως ενδεχόμενη νίκη απέναντι στη Σίτι, το βράδυ της Τρίτης, δεν θα… σώσει την ήδη άσχημη σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Κάρικ: «Δεν μας… σώζει μια νίκη»
Η φετινή αγωνιστική περίοδος είναι ιδιαίτερη για τους «κόκκινους διαβόλους».

Σε μια μεταβατική χρονιά με πολλές δυσκολίες και σκαμπανεβάσματα, η Γιουνάιτεντ έχει βρεθεί να κυνηγάει… μια θέση για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ και η Σίτι να διεκδικεί στα ίσια το πρωτάθλημα μαζί με την Τσέλσι, τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ.

Το βράδυ της Τρίτης, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» τους «πολίτες» για το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Μάικλ Κάρικ, αν και ξέρει ότι η νίκη είναι μονόδρομος, τόνισε πως τρεις βαθμοί, δεν πρόκειται να… μαζέψουν τα φετινά ασυμμάζευτα.

«Δεν νομίζω ότι έχει και τόσο μεγάλη σημασία η νίκη στο ντέρμπι πλέον. Είναι απλά ακόμα ένα παιχνίδι για εμάς. Ναι μεν είναι ντέρμπι, αλλά δεν πρόκειται να διορθώσει όσα έχουν συμβεί τη φετινή σεζόν. Έχουμε χάσει αρκετά ματς, έχει γίνει μεγάλη ζημιά και δεν διορθώνεται με μια νίκη σε ντέρμπι. Προφανώς και αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τη Σίτι, θα δώσουμε συνέχεια σε ένα νικηφόρο σερί. Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας θέλουν σαν τρελοί τη νίκη, το ίδιο συμβαίνει και με εμάς τους παίκτες, αλλά και πάλι, δεν πρόκειται να μας κάνει κάτι, έπειτα από μια τέτοια σεζόν που έχουμε διανύσει…» ήταν τα λόγια του έμπειρου μέσου.