Στήριξη σε Τζόλα

Ο συνιδιοκτήτης της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Γκολντ, στήριξε τον Τζιανφράνκο Τζόλα, επιμένοντας ότι η διοίκηση δεν ψάχνει τρόπο να οδηγήσει σε παραίτηση τον Ιταλό προπονητή.



Στήριξη σε Τζόλα
Μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Γουλβς (3-1) την Τρίτη, η οποία δυσκολεύει τη διαδικασία παραμονής των "σφυριών" στην Πρέμιερσιπ, ο έτερος συνιδιοκτήτης της ομάδας Ντέιβιντ Σάλιβαν χαρακτήρισε, σε ανοιχτή επιστολή προς τους φιλάθλους του συλλόγου, την εμφάνισή της "χαώδη". Αυτό προκάλεσε την απάντηση του Τζόλα που θεώρησε ότι αυτή η κίνηση έκανε περισσότερο κακό παρά καλό στην ομάδα.

Ακολούθως παρενέβη ο Γκολντ με δηλώσεις στο "Sky Sports", αποκρούοντας τα σενάρια περί απομάκρυνσης του Ιταλού τεχνικού: "Αυτό είναι εξοργιστικό. Στηρίζουμε πλήρως τον Τζόλα. Ο κόσμος θα παίξει μεγάλο ρόλο στο ματς που ακολουθεί με τη Στόουκ και θα μας βγάλει από τους μπελάδες. Μίλησα με τους Φράνκο και Στιβ Κλαρκ και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα. Νιώθει κάποιος το πάθος των παικτών για το σύλλογο και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που προετοιμάζονται τα πράγματα για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι.".Μάλιστα εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Τζόλα θα παραμείνει στην ομάδα και του χρόνου, ενώ δικαιολόγησε τις δηλώσεις του συνιδιοκτήτη του συλλόγου, λέγοντας ότι η θέση που κατέχει του δίνει κάθε δικαίωμα να τοποθετείται δημόσια.

Κλείνοντας , τόνισε την κοινή πεποίθηση ότι θα επιτευχθεί η παραμονή της Γουέστ Χαμ στην Πρέμιερ Λιγκ.