Δεν απέκλεισε την Ατλέτικο ο Τόρες

Την ώρα που τα ισπανικά Μέσα επιμένουν ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης «καραδοκεί» για την αγορά του Φερνάντο Τόρες, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής άφησε, έμμεσα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει στο «Βιθέντε Καλντερόν»!



Δεν απέκλεισε την Ατλέτικο ο Τόρες

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων της «As» για την πιθανότητα επιστροφής του στους «ροχιμπλάνκος» μετά από επτά χρόνια, η απάντησή του δεν ήταν ξεκάθαρη. Ο επιθετικός της Τσέλσι, αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη και νυν προπονητή της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, προτίμησε να... αποφύγει την ερώτηση, τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις εκπλήξεις του μέλλοντος.

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το που θα βρίσκεσαι αύριο, τις επόμενες εβδομάδες ή σε δέκα χρόνια.  Θαυμάζω τον Σιμεόνε από τότε που ήμασταν συμπαίκτες. Με βοήθησε πολύ και μου έμαθε να είμαι αρχηγός. Μου έμαθε πολλά πράγματα τις σεζόν που βρισκόμασταν στην Ατλέτικο. Πάντα θέλω να δουλεύω δίπλα σε ανθρώπους που θαυμάζω. Όπως είχε συμβεί και με τον Ράφα Μπενίτεθ. Το ίδιο και με τους Ζοσέ Μουρίνιο και Λουίς Αραγονιές», τόνισε αρχικά ο διεθνής φορ και πρόσθεσε:

«Είχα την τύχη να δουλέψω με ανθρώπους, που όποιος είναι απ’έξω αναρωτιέται «Πως τα καταφέρνουν; Ποιό είναι το μυστικό τους; Γιατί όλες οι ομάδες τους νικούν;». Ο Σιμεόνε είναι σαν τον Γκουαρντιόλα. Πρέπει να δεις τις προπονήσεις του. Οι αλλαγές στη ζωή είναι απρόβλεπτες. Ποιός θα μου έλεγε για παράδειγμα ότι θα συνεργαζόμουν με τον Μπενίτεθ τόσο στη Λίβερπουλ,  όσο και στην Τσέλσι;».

Η κουβέντα στη συνέχεια πήγε στις χαμηλές του επιδόσεις με την μπλε φανέλα, αλλά και την πίεση που νιώθει όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται με τα χρώματα της Τσέλσι: «Εάν μια ομάδα ξοδεύει 50εκατ. λίρες για να σε πάρει, οι απαιτήσεις που έχουν από εσένα είναι συγκεκριμένες. Εάν τα πράγματα πάνε άσχημα, η κριτική είναι πολύ πιο έντονη και οι αντιδράσεις που έκδηλες. Αν όλα πάνε καλά, όλα φαίνονται φυσιολογικά. Σε δυόμιση χρόνια κατέκτησα το Τσάμπιονς Λιγκ, το Κύπελλο Αγγλίας και το Γιουρόπα Λιγκ και ακόμα έχω και άλλες σεζόν με την Τσέλσι, στις οποίες θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε περισσότερα τρόπαια».