Όσα έζησε ο Ντρογκμπά (pics)

Τα συναισθήματα που του τον κατέκλυσαν, οι αναμνήσεις που «ξύπνησαν» και οι Τέρι και Κέιχιλ που δεν τον άφησαν να κάνει… τίποτα καλό στην επίθεση της Γαλατασαράι, συνέθεσαν το σκηνικό για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά στη μεγάλη του επιστροφή στο «Στάμφορντ Μπριτζ».



Όσα έζησε ο Ντρογκμπά (pics)
Ο Ιβοριανός επιθετικός, αποχώρησε από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2012, έπειτα από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τους «μπλε», αλλά κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των οπαδών, αλλά και στην ιστορία του λονδρέζικου συλλόγου.

Το βράδυ της Τρίτης, επέστρεψε για πρώτη φορά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά την αποχώρησή του, περίπου δύο χρόνια νωρίτερα και όσα έζησε, θα του μείνουν χαραγμένα στην καρδιά και το μυαλό.

Το αγωνιστικό κομμάτι, προφανώς πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Κι αυτό, γιατί οι Τέρι και Κέιχιλ έκαναν ολόσωστα τη δουλειά τους στην άμυνα την Τσέλσι, φροντίζοντας να τον «εξαφανίσουν» και να μην απειλήσει την εστία του Τσεχ.

Αφού, λοιπόν, παρέλαβε ένα τιμητικό βραβείο από τον εκτελεστικό διευθυντή των «μπλε», Ρον Γκουρλέι, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί ποτέ στο παιχνίδι.

¶κουγε στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, τους οπαδούς της πρώην ομάδας του, αλλά παντοτινής του αγάπης, να φωνάζουν το όνομά του και να τον χειροκροτούν.

Έβλεπε τα πανό που είχαν αναρτηθεί με τις προσωπογραφίες του στις εξέδρες του «Στάμφορντ Μπριτζ». Μάλιστα, πέτυχε το ένα με τη μπάλα σε μια προσπάθειά του να εκτελέσει ένα φάουλ, αλλά η κακή του αγωνιστική βραδιά επαληθεύτηκε με την… πλήρη αστοχία.

Ακόμα και αυτό, όμως, κέρδισε το χειροκρότημα των φίλων της Τσέλσι.

Στο φινάλε, μετά βίας συγκράτησε τα δάκρυά του, όταν έπεσε στην αγκαλιά του Τζον Τέρι. Οι δυο τους, καλοί φίλοι και επί χρόνια συμπαίκτες, ήξεραν πως θα έπρεπε αναγκαστικά να είναι αντίπαλοι για δύο ματς στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τη λήξη της κόντρας τους, όμως, υπήρχαν μόνο χαμόγελα και αναμνήσεις…

Η Τσέλσι επικράτησε πανεύκολα με σκορ 2-0 της Γαλατασαράι και πήρε την πρόκριση, ο Ντρογκμπά… δεν βλεπόταν, αλλά στα μάτια των φίλων του συλλόγου, θα είναι πάντα ο «βασιλιάς».

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά του Ντρογκμπά: