«Το ντέρμπι μπορεί να αλλάξει τα πάντα»

Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Τρίτη (25/3) είναι ένας αγώνας που μπορεί να αλλάξει τα πάντα σύμφωνα με τον Φερναντίνιο, ο οποίος, ωστόσο, τόνισε πως αυτό που προέχει για τους «πολίτες» είναι να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι για το ματς με τη Φούλαμ που προηγείται του ντέρμπι της πόλης.



«Το ντέρμπι μπορεί να αλλάξει τα πάντα»

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι μπορεί να ανέβει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ σε περίπτωση που κάνει το απόλυτο (ή έστω δύο νίκες και μία ισοπαλία) στα τρία παιχνίδια που «χρωστάει».

Το πρώτο από αυτά θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (25/3) κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Φερναντίνιο έδειξα να γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Παράλληλα όμως φρόντισε να τονίσει πως τα πάντα έρχονται στην… ώρα τους και πως αυτό που προέχει είναι το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής απέναντι στη Φούλαμ.

«Το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ μπορεί να αλλάξει τα πάντα και ελπίζω η ομάδα μου να εμφανιστεί έτοιμη και να δώσουμε τη δυνατότητα, με νίκη, στον κόσμο μας να κυκλοφορεί χαρούμενος στους δρόμους του Μάντσεστερ. Όταν κερδίζεις τέτοια ματς μπορείς να το κάνεις, όταν χάνεις όμως, όχι. Τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά ματς για όλους. Τους παίκτες, τους φιλάθλους και την πόλη γενικότερα.

Έχω αγωνιστεί σε ντέρμπι και στη Βραζιλία και την Ουκρανία, αλλά αυτό εδώ είναι κάτι διαφορετικό. Σε κάνει να νιώθεις αλλιώς. Και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο, και το δικό μας είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Όμως αυτήν τη στιγμή πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τη Φούλαμ. Αν νικήσουμε σε αυτό θα πάμε με καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι. Τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορούμε να αρχίσουμε να τον σκεφτόμαστε από τη Δευτέρα» ήταν τα λόγια του Φερναντίνο.