«Σχεδόν τελειωμένη του Καβάνι στη Γιουνάιτεντ...»

«Συναγερμός» σήμανε στα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Αγγλίας η αποκάλυψη του δημοσιογράφου Ρίτσαρντ Κις για την... κατά το ήμιση «τελειωμένη» μεταγραφή του Έντισον Καβάνι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



«Σχεδόν τελειωμένη του Καβάνι στη Γιουνάιτεντ...»

Ο γνωστός αρθρογράφος του «SkySports» και του «TalkSport» αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του blog ότι το μόνο που απομένει για να πάρει η Γιουνάιτεντ τον Ουρουγουανό επιθετικό είναι η απόφαση του ίδιου!

Βάσει πάντα των πληροφοριών του, οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν και απλώς αναμένουν την απάντηση του ποδοσφαιριστή. Εάν και εφόσον όλα τα παραπάνω ευσταθούν και ο Καβάνι πει το «Οk», η μεταγραφή θα αγγίξει τις 80εκατ. λίρες!

Συγκεκριμένα, ο Κις αναφέρει στο blog του ότι: «Η μεταγραφή του Έντισον Καβάνι είναι τελειωμένη- αρκεί να τον πείσουν να υπογράψει. Θα απαιτηθούν 80εκατ. λίρες για να τον αφήσει η Παρί. Αλλά θα ήθελε άραγε αυτός να έρθει σε μια ομάδα, η οποία ίσως να μην αγωνιστεί ούτε στο Γιουρόπα Λιγκ;».

Όλα αυτά λίγες μόνο εβδομάδες πριν τη φημολογούμενη παρουσία του παίκτη στην Αγγλία για να συζητήσει με τις ενδιαφερόμενες ομάδες, ανάμεσα στις οποίες παραμένει η Τσέλσι.