Τσέλσι – Γαλατασαράι (preview)

Εδώ κρίνονται όλα. Η Τσέλσι παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκρισή της στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζοντας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τη Γαλατασαράι του Ντιντιέ Ντρογκμπά, με το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Τουρκία να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς.



Τσέλσι – Γαλατασαράι (preview)

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η αναμέτρηση της Τσέλσι κόντρα στη Γαλατασαράι, με «φόντο» τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα στην Κωνσταντινούπολη πριν δύο εβδομάδες αφήνει πολλά μέτωπα ανοιχτά, με τους «μπλε» να μην θέλουν να πάρουν τον δρόμο του... αποκλεισμού, όπως οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Τόσο η Τσέλσι, όσο και η Γαλατασαράι δεν προέρχονται από θετικά αποτελέσματα στα πρωταθλήματα της χώρας τους, με τους μεν Λονδρέζους να χάνουν από την Άστον Βίλα με 1-0 εκτός έδρας και του δε Τούρκους να «κολλάνε» στην λευκή ισοπαλία με την 9η στη βαθμολογία, Καραμπούκσπορ.

Το 0-0 στη σημερινή, μεταξύ τους αναμέτρηση, ευνοεί την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία έχει το αβαντάζ του εκτός έδρας τέρματος που πέτυχε στην «Turk Telecom Arena» ο Φερνάντο Τόρες, ωστόσο με την επιστροφή του αγαπημένου των «μπλε», Ντιντιέ Ντρογκμπά, στο Λονδίνο, δύσκολα κάποιος μπορεί να εγγυηθεί πως η Τσέλσι δεν θα κινδυνεύσει να δεχθεί γκολ.

Αγωνιστικά νέα:

Τσέλσι:

Μπορεί να αποβλήθηκαν στο ματς του πρωταθλήματος κόντρα στην Άστον Βίλα, ωστόσο οι Ραμίρες και Γουίλαν βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο για την αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι.

Απών από το ματς θα είναι ο Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, εν αντιθέσει με τον Νταβίντ Λουίζ ο οποίος θα δηλώσει «παρών».

Γαλατασαράι:

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι, ο τεχνικός της Γαλατασαράι, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Εμρέ Τσολάκ και Αϊντίν Γιλμάζ θα απουσιάσουν από το ραντεβού των 21:45, με τη συμμετοχή του παλιού και αξέχαστου γνώριμου των Λονδρέζων, Ντιντιέ Ντρογκμπά, να θεωρείται δεδομένη στο αρχικό σχήμα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι (4-3-3): Τσεχ – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα – Ραμίρες, Λουίζ, Λάμπαρντ – Όσκαρ, Αζάρ, Τόρες

Γαλατασαράι (4-4-2): Μουσλέρα – Σαριόγλου, Μπαλτά, Καγιά, Τέλες – Σνάιντερ, Μέλο, Ινάν, Κουρτουλούς – Ντρογκμπά, Γιλμάζ