Τρία ματς προθεσμία σε Μόγιες

Μπορεί η οικογένεια Γκλέιζερ να στηρίζει τον Ντέιβιντ Μόγιες, ωστόσο όπως αναφέρουν κύκλοι του συλλόγου στο ESPN, τα επόμενα τρία ματς θα αποδειχθούν καθοριστικά για το μέλλον του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Τρία ματς προθεσμία σε Μόγιες

Αρνητικό είναι το κλίμα για τον Ντέιβιντ Μόγιες ανάμεσα στα διοικητικά στελέχη του συλλόγου, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ακόμα και ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον έπαψε να στηρίζει τ'ο ίδιο έντονα τον αντικαταστάτη του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως έχει στραφεί εναντίον του. Παρόλα αυτά ο Μόγιες φαίνεται να διατηρεί την στήριξη από τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Ακόμα και η οικογένεια Γκλειζερ που προς το παρόν στηρίζει τον Σκωτσέζο τεχνικό, φαίνεται ενοχλημένη όχι μόνο από τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά κυρίως από την απόδοση της ομάδας. Καθοριστικής σημασίας λέγεται πως θα είναι τα τρία επόμενα ματς, ξεκινώντας από το αυριανό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι αμφιβολίες για το πρόσωπο του Μόγιες δεν επηρεάζουν μόνο το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, αλλά ανησυχία επικρατεί και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς νέοι αλλά και παλιοί χορηγοί φαίνεται να έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους στη διοίκηση της ομάδας, καθώς σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν το όνομα τους να συνδεθεί με αποτυχημένες μέρες του συλλόγου.