Δωρεά κασκόλ για τα θύματα του Χίλσμπορο

Με ένα ξεχωριστό τρόπο αποφάσισε η Λίβερπουλ να τιμήσει φέτος τη μνήμη των 96 θυμάτων της τραγωδίας του Χίλσμπορο. 



Δωρεά κασκόλ για τα θύματα του Χίλσμπορο

Να φέρει πιο κοντά τους οπαδούς όλων των ομάδων επιθυμεί η Λίβερπουλ με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή 96 οπαδών και για το λόγο αυτό ζητά από τους φίλους όλων των ομάδων και όλων των αθλημάτων απο όλο τον κόσμο να κάνουν δωρεά ένα κασκόλ.

Κάθε κασκόλ που θα αποσταλεί θα τοποθετηθεί στον αγωνιστικό χώρο του Ανφιλντ ανήμερα της επετείου (15/04) οπότε θα πραγματοποιηθεί και η επιμνημόσυνη δέηση και όλα μαζί θα σχηματίσουν τον αριθμό «96», όσα δηλαδή ήταν και τα θύματα της τραγωδίας.

Πέρα από τα κασκόλ, η διοίκηση της Λίβερπουλ προτρέπει τους φιλάθλους να στείλουν και ένα προσωπικό μήνυμα στις οικογένειες των θυμάτων το οποίο θα συνοδεύει το κασκόλ.  

Για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η προσπάθεια αυτή, ο Κένι Νταλγκλίς έχει στείλει επιστολή και στις 92 ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος, ζητώντας την συμβολή τους στην προσπάθεια αυτή.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, το Liverpool FC Foundation θα δωρίσει με τη σειρά του τα κασκόλ για φιλανθρωπικούς σκοπούς συνοδεύοντας τα και από υπογεγραμμένα αντικείμενα του συλλόγου.

Τα κασκόλ θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 8 Απρίλιου στη διεύθυνση :

Hillsborough Scarves

20 Chapel Street

Liverpool, L3 9AG