«Διπλό»… ανόδου για Μπρέντφορντ!

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Μπρέντφορντ μέσα στο «Matchroom Stadium»! Οι «μέλισσες» επικράτησαν 1-0 της Λέιτον Όριεντ στο ντέρμπι της League One, προσπέρασαν τους γηπεδούχους στη βαθμολογία και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για το ένα από τα δύο απευθείας εισιτήρια που οδηγούν στην Championship.



«Διπλό»… ανόδου για Μπρέντφορντ!

Το γκολ του Μερσέλο Τρότα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήταν τελικά αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες και χάρισε τους τρεις βαθμούς (που μοιάζουν με… έξι) της νίκης στους φιλοξενούμενους.

Η Μπρέντφορντ αγωνίστηκε μάλιστα σε σχεδόν όλο το δεύτερο μέρος με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Ταρκόφσκι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 50ο λεπτό, αλλά τελικά κατάφερε να διατηρήσει μέχρι τέλους το προβάδισμα που της είχε δώσει το γκολ του Ιταλού επιθετικού.

Με αυτή τη νίκη οι «μέλισσες» έφτασαν τους 76 βαθμούς (όσους έχει και η πρωτοπόρος Γουλβς που παίζει αυτήν την ώρα) και προσπέρασαν τους σημερινούς αντιπάλους τους και... συμπολίτες, που υποχώρησαν στην 3η θέση με 74 πόντους.

Όλα αυτά, έχοντας μάλιστα και δύο παιχνίδια λιγότερα από τη Λέιτον Όριεντ, η οποία σήμερα υποχρεώθηκε παράλληλα και στην πρώτη της ήττα μετά από 7 ματς (5 νίκες και 2 ισοπαλίες).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής:

Λέιτον Όριεντ – Μπρέντφορντ 0-1

Μίλτον Κέινς Ντονς – Πίτερμπρο

Ρόδεραμ – Γουόλσολ

Γουλβς – Σριούσμπερι

Καρλάιλ – Στίβενεϊτζ

Κρου - Όλνταμ Αθλέτικ

Τρανμίρ - Νοτς Κάουντι

Μπράντφορντ – Τζίλιγχαμ

Κρόουλι – Κόλτσεστερ

Μπρίστολ Σίτι – Σουίντον

Κόβεντρι - Πορτ Βέιλ

Πρέστον - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ