Ο... «βουτηχτής» Ρόμπεν

Ως έναν «πολύ καλό βουτηχτή» χαρακτήρισε τον Άριεν Ρόμπεν, ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ωστόσο δεν αρνήθηκε ότι ο Ολλανδός άσος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.



Ο... «βουτηχτής» Ρόμπεν

Με όσο καλά λόγια και αν μίλησε για τον Άριεν Ρόμπεν ο Αρσέν Βενγκέρ, το γεγονός ότι τον αποκάλεσε βουτηχτή και μάλιστα καλό, δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά...

Με τα δύο πέναλτι που σημειώθηκαν στις αναμετρήσεις της Άρσεναλ με τη Μπάγερν να έχουν πρωταγωνιστή τον Ολλανδό, ο Αλσατός κόουτς δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την ευκολία που πέφτει ο παίκτης των Γερμανών, τον οποίο ωστόσο χαρακτήρισε έναν από τους καλύτερους στον κόσμο.

«Ο Ρόμπεν είναι πολύ καλός στο να παίρνει το απόλυτο του τίποτα και είναι ένας σπουδαίος παίκτης, όπως επίσης και ένας καλός βουτηχτής, αλλά είναι μέρος του συνόλου», σημείωσε.

«Είναι ένας φανταστικός παίκτης, δεν το αρνούμαι, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Αλλά πηγαίνει μπροστά από έναν παίκτη και μετά αρχίζει να πηγαίνει πιο αργά και πέφτει κάτω. Παίρνει τα φάουλ», δήλωσε και προσέθεσε:

«Γι' αυτό μιλούσαμε χθες, ότι ο διαιτητής αν του δώσει κίτρινη κάρτα με την πρώτη όταν πέφτει κάτω, δεν θα το ξανακάνει».