Συνελήφθη ξανά ο Στόουκς

Νέα μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο διεθνής Ιρλανδός ποδοσφαιριστής της Σέλτικ, Άντονι Στόουκς, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη το απόγευμα από την αστυνομία του Δουβλίνου, έπειτα από εισήγηση του Διευθυντή της Γενικής Εισαγγελίας με την κατηγορία βίαιης συμπεριφοράς και τραυματισμού, για συμβάν που έγινε τον περασμένο Ιούνιο.



Συνελήφθη ξανά ο Στόουκς

 Ο Στόουκς είχε συλληφθεί ξανά το περασμένο καλοκαίρι από την ιρλανδική αστυνομία έπειτα από συμβάν σε κλαμπ του Δουβλίνου στις 8 Ιουνίου, όπου χτύπησε έναν μιμητή του Έλβις, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση -χωρίς περαιτέρω κυρώσεις- με την δίκη του να έχει οριστεί για τις 29 του τρέχοντος μήνα.

Αφότου ο φάκελος της υπόθεσης στάλθηκε στον Διευθυντή της Γενικής Εισαγγελίας και κατόπιν συνεννόησης, ο διεθνής Ιρλανδός ποδοσφαιριστής βρέθηκε και πάλι ενώπιον της «Gardai», η οποία τον… τσάκωσε στην οδό Τσάνκερι την Πέμπτη το απόγευμα.

Ο επιθετικός της Σέλτικ κατηγορείται επισήμως για επίθεση που προκάλεσε σωματική βλάβη, σύμφωνα με την παράγραφο τρία του νόμου περί εγκλημάτων κατά προσώπου, που συνάχθηκε το 1997.