Αγγλία – Δανία 0-0 (ημίχρονο)

Χωρίς τέρματα και κυρίως χωρίς πολλές φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης Αγγλία-Δανία στο «Γουέμπλεϊ». Δοκάρι ο Στέρλινγκ, ανησυχία στον αγγλικό πάγκο για τραυματισμό του Τζακ Γουίλσιρ, αλλά ο μέσος της Άρσεναλ συνέχισε στο ματς.



Αγγλία – Δανία 0-0 (ημίχρονο)

Ισόπαλες 0-0 οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια Αγγλία και Δανία, στο φιλικό που διεξάγεται στο «Γουέμπλεϊ», με τις δύο ομάδες να είναι σχεδόν ακίνδυνες.

Για την ακρίβεια, ο παραπάνω χαρακτηρισμός ταιριάζει καλύτερα στους γηπεδούχους, οι οποίοι αν και δεν είχαν πλησιάσει τα καρέ του Κάσπερ Σμάιχελ, έφτασαν κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις από το 34’ και μετά.

Αρχικά, ο Στάιτζ έκανε ωραία κούρσα, αλλά Γουίλσιρ και Ρούνεϊ δεν μπόρεσαν να κάνουν επαφή με την μπάλα και να την στείλουν στα δίχτυα για να έρθει ο τελευταίος τέσσερα λεπτά αργότερα να σουτάρει άουτ από μακρινή απόσταση.

Αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ ήταν ο Ραχίμ Στέρλινγκ, η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι, και ο Ντάνιελ Στάριτζ, που δέχθηκε το στοπ του Σμάιχελ σε συρτό σουτ στις καθυστερήσεις.

Στο έδαφος βρέθηκε ο Τζακ Γουίλσιρ έπειτα από κόντρα με τον Ντάνιελ Άγκερ, και παρά το γεγονός πως άγχωσε τον Ρόι Χότζον αλλά και τον… Αρσέν Βενγκέρ, επέστρεψε στο ματς.