Το... όνειρο του Γκίντερ

Να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ομάδα είναι το όνειρο του αστέρα της Φράιμπουργκ, Ματίας Γκίντερ, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.



Το... όνειρο του Γκίντερ

«Όνειρο» χαρακτήρισε τη μεταγραφή του σε έναν μεγάλο σύλλογο ο Ματίας Γκίντερ.

Ο Γερμανός, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους νεαρούς αμυντικούς της Μπουντεσλίγκα, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών «υπερδυνάμεων», με πρώτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, παρακολούθησε από κοντά την περασμένη εβδομάδα τις προσπάθειες του 20χρονου, τον οποίο θεωρεί μία τεράστια ευκαιρία για το μέλλον.

«Δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω τις συζητήσεις, αυτές πρέπει να μείνουν μακριά από τη δημοσιότητα. Είναι σίγουρα καλό να ξέρω ότι μεγάλες ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τη υπηρεσίες μου. Είναι τιμή να βλέπω τέτοιες ομάδες να ενδιαφέρονται», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είναι στόχος μου να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο κάποια στιγμή στο μέλλον. Δεν είναι μυστικό. Δεν χρειάζεται να είναι στη Μπάγερν Μονάχου, το να παίξεις σε μία μεγάλη ομάδα είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή».