Φερναντίνιο: «Για πάντα στη Σίτι»

Θετικός στο να κλείσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο μέσος των «πολιτών», Φερναντίνιο, ο οποίος μίλησε και για τον στόχο του που δεν είναι άλλος από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.



Φερναντίνιο: «Για πάντα στη Σίτι»

Όλα... πρίμα φαίνεται να πηγαίνουν για τον Φερναντίνιο στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος μετακόμισε στο «Έτιχαντ» από τη Σαχτάρ το περασμένο καλοκαίρι, προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Όπως δήλωσε ο 28χρονος, αρχικά αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, ωστόσο πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα να τελειώσει την καριέρα του στη Σίτι.

«Προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα στο Μάντσεστερ, αλλά στην αρχή είχα να ξεπεράσω πολλές δυσκολίες. Ο κόσμος δεν με έβλεπε με καλό μάτι επειδή άλλοι Βραζιλιάνοι που αγωνίστηκαν στη Σίτι δεν τα πήγαν καλά», δήλωσε αρχικά.

«Τώρα νομίζω πως έχω δείξει ότι αξίζω να είμαι βασικός στην Σίτι. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο μεγάλος μου στόχος. Θέλω να πείσω τον Σκολάρι με το να συνεχίζω να παίζω και να κερδίζω τρόπαια με τη Σίτι. Είμαι καλά στο Μάντσεστερ, είναι πολύ ήρεμη πόλη. Η Σίτι δεν ήταν η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρθηκε για εμένα το περασμένο καλοκαίρι», τόνισε στη συνέχεια και συμπλήρωσε:

«Να τελειώσω την καριέρα μου στην Σίτι; Ναι, όλα είναι πιθανά. Είμαι καλά εδώ, έχω τετραετές συμβόλαιο και δεν έχω λόγο να σκέφτομαι κάτι άλλο».