Στήριξη σε Χιούτον από έναν… πρώην

Ως τον πλέον κατάλληλο να οδηγήσει τη Νόριτς στην εξασφάλιση της παραμονής της στην Πρέμιερ χαρακτήρισε τον Κρις Χιούτον ο πρώην επιθετικός των «καναρινιών», Λίον ΜακΚένζι.



Στήριξη σε Χιούτον από έναν… πρώην

Με 11 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, η Νόριτς βρίσκεται στην 14η θέση με 28 βαθμούς και παρά το +4 από τη γραμμή του υποβιβασμού προφανώς και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Το προηγούμενο διάστημα (ειδικά πριν τη νίκη επί της Τότεναμ) ο Κρις Χιούτον βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση, με τη διοίκηση της ομάδας να εξετάζει ακόμα και την άμεση αντικατάστασή του.

Κάτι τέτοιο όμως δεν μοιάζει να ασπάζεται ο πρώην άσος των «καναρινιών», Λίον ΜακΚένζι, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιρλανδό προπονητή.

«Είναι πολύ δύσκολη δουλειά αυτή του προπονητή διότι αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα, ειδικά σε μια περίπτωση όπως αυτή της Νόριτς. Πολλές φορές μάλιστα ξεχνάμε εύκολα τι έχει πετύχει κάποιος αν έρθουν κάποιες συνεχόμενες αποτυχίες. Σίγουρα υπάρχει πίεση, αλλά ο Χιούτον μου αρέσει. Θεωρώ πως είναι ο κατάλληλος να οδηγήσει τον σύλλογο στην επίτευξη του στόχου της παραμονής» σχολίασε ο ΜακΚένζι, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Νόριτς από το 2003 έως το 2006.