«Τελείωσε» από Ρότζερς ο Ρέινα

Ραγισμένο φαίνεται πως είναι το γυαλί ανάμεσα στον Μπρένταν Ρότζερς και τον Πέπε Ρέινα, με τον τεχνικό της Λίβερπουλ να τονίζει πως ο Ισπανός κίπερ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Άνφιλντ» μετά τον δανεισμό του στη Νάπολι, καθώς έχει ήδη «αποχαιρετήσει» τον σύλλογο.



«Τελείωσε» από Ρότζερς ο Ρέινα

Καμία πρόθεση να δεχτεί τον Πέπε Ρέινα και πάλι στο ρόστερ της Λίβερπουλ μετά το τέλος του δανεισμού του από τη Νάπολι, δεν έχει ο Μπρένταν Ρότζερς.

Το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποφασίστηκε η παραχώρηση του Ισπανού πορτιέρο στους Ναπολιτάνους, εκείνος φρόντισε με μία προσωπική του επιστολή ουσιαστικά να αποχαιρετήσει τον κόσμο των «κόκκινων».

Η συγκεκριμένη κίνηση προξένησε απορία, αλλά και ενόχληση στον κόουτς της Λίβερπουλ, ο οποίος άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο πώλησής του μετά τη λήξη του δανεισμού του, από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας.

«Ήδη δεν έχει γράψει το αποχαιρετιστήριο γράμμα του. Δεν ισχύει αυτό; Έμεινα έκπληκτος από το γράμμα ενός παίκτη που είναι απλά δανεικός ώστε να υποπτεύομαι αν θα γυρίσει», τόνισε πρωτίστως.

«Ο Πέπε όμως έκανε απολύτως ξεκάθαρο όταν πήγε στη Νάπολι πως έψαχνε για μεταγραφή, καθώς έγραψε ένα πολύ μεγάλο γράμμα αναφέροντας πως θα δουλέψει με τον καλύτερο προπονητή που έχει δουλέψει ποτέ, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε για τον χρόνο σου στη Λίβερπουλ. Επομένως για εμένα, πιστεύω πως ακούγεται σαν να πήρε μία απόφαση εκείνη τη στιγμή», συμπλήρωσε.