Ήθελε να σκοράρει ο Ντρογκμπά

Στην παραδοχή ότι είχε την επιθυμία να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του, την Τσέλσι, προέβη ο στράικερ της Γαλατασαράι, Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος φρόντισε να επισημάνει την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού.



Ήθελε να σκοράρει ο Ντρογκμπά

Τι και αν έπαιζε κόντρα στην ομάδα που υπηρέτησε για εννέα χρόνια; Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ήθελε να σκοράρει στο «ιδιαίτερο», όπως χαρακτήρισε, παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι.

Ο Ιβοριανός τόνισε πως η Γαλατασαράι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους «μπλε», κάτι που αναμένεται να φανεί και πάλι στον επαναληπτικό αγώνα του Λονδίνου.

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι το να παίζεις κόντρα στους παλιούς σου συμπαίκτες. Δεν πήρα πολλές ευκαιρίες, αλλά η κεφαλιά ήταν υπέροχη, όχι υπέροχη επειδή δεν σκόραρα, αλλά ήταν μία ωραία επέλαση, μακάρι να μπορούσα να σκοράρω, αλλά υπάρχει και άλλο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Η Τσέλσι είναι η καλύτερη ομάδα στα χαρτιά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι μπορούμε να τους προκαλέσουμε προβλήματα. Τώρα πρέπει να πάμε στο Στάμφορντ Μπριτζ. Εάν καταφέρουμε να σκοράρουμε εκεί, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι».