Μουρίνιο: «Καλύτερα 1-1, παρά 0-0»

Ικανοποιημένος απΆ το αποτέλεσμα της Τσέλσι με την Γαλατάσαραϊ εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο που ζήτησε από τους φίλους των «μπλε», ενόψει του επαναληπτικού, το... 10% της καυτής ατμόσφαιρας που συνάντησε η ομάδα του στην Τουρκία!



Μουρίνιο: «Καλύτερα 1-1, παρά 0-0»

«Η Γαλατάσαραϊ είναι μεγάλη ομάδα, με σπουδαίους παίκτες και δεν ήταν εύκολο βράδυ για εμάς. Στο πρώτο μέρος είχαμε ευκαιρίες να... τελειώσουμε το ματς, δεν κριτικάρω τους επιθετικούς μου, αλλά είχαν φάσεις για ένα δεύτερο γκολ που θα είχε αλλάξει εντελώς την πορεία του παιχνιδιού», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Στο δεύτερο μέρος μας πίεσαν περισσότερο, επιτέθηκαν με τους μπακ τους πολύ. Ο Τόρες κι ο Σούρλε είχαν προβλήματα στην επανάληψη, ήταν πολύ κουρασμένοι, παρόλΆ αυτά μέχρι να έρθει το κόρνερ (από όπου προέκυψε το γκολ της ισοφάρισης) ήμασταν άνετοι».

«Δεν μπορώ να παραπονεθώ, είχαμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού με τους Όσκαρ και Μίκελ, ενώ δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η απόδοσή μας ήταν καλή, αν υπολογίσουμε και την καυτή έδρα της Γαλατά. Απλά θέλω σε τρεις εβδομάδες από τους οπαδούς μας το.... 10% της ατμόσφαιρας που συναντήσαμε σήμερα».

Ερωτηθείς για το σκορ, απάντησε: «Το 1-1 είναι καλύτερο από το 0-0 που υπήρχε στην έναρξη του αγώνα. Δεν είναι κακό αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στον επαναληπτικό γιατί θα έχουμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα».