Ενήμερη για τις συμπλοκές η Τσέλσι

Μέσω ανακοίνωσής της, η Τσέλσι γνωστοποίησε πως είναι ενήμερη για τις συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς της Γαλατασαράι και των «μπλε», ενώ έδωσε οδηγίες στους φίλους της ομάδας που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσουν τη σημερινή (26/2) αναμέτρηση.



Ενήμερη για τις συμπλοκές η Τσέλσι

Συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς της Γαλατασαράι και της Τσέλσι σημειώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, αργά το βράδυ της Τρίτης, κάτι για το οποίο είναι ενήμερη η διοίκηση των «μπλε».

Οι Λονδρέζοι εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας καθησυχάζει τους οπαδούς, τονίζοντας πως η ομάδα κάνει προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή εξασφάλιση της ασφάλειας των ταξιδιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τσέλσι:

«Ο σύλλογος είναι ενήμερος για τα δύο περιστατικά που αφορούν τους οπαδούς μας στην Κωνσταντινούπολη χθες το βράδυ και συνεργάζεται με τους αρμόδιους φορείς για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ασφάλεια όλων.

Υπενθυμίζεται στους οπαδούς της Τσέλσι στην Κωνσταντινούπολη πως δεν είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσουν το Μετρό για και από το στάδιο σήμερα. Συνιστούνται τα ειδικά λεωφορεία»